Plastbyg er din leverandør af plastsvejsning

Plastbyg startede i 2014 og drives af mig, Torben Nielsen, som et enmandsfirma.

Oprindeligt er jeg uddannet klejnsmed og har siden 2000 arbejdet med opsvejsning af kar, tanke, beholdere, pladekonstruktioner og rørsystemer i plastmaterialer. Derudover opbygning, opsætning, og reparation af nye og gamle anlæg til kemisk overfladebehandling af metaller. Jeg laver alt indenfor plastsvejsning.

Jeg har plastsvejsningscertifikaterne UVE og USME og holder dem ajour efter gældende regler. Jeg håndterer alle typer plastmateriale indenfor industri- og byggebranchen, og er certificeret i alle former for plastsvejsning og sammenføjning af plastisk materiale.

Jeg er certificeret i brug af alle teknikker:

  • Varmluftsvejsning
  • Ekstrudersvejsning
  • Stuksvejsning
  • Muffesvejsning
  • Elektrosvejsning

Plastbyg arbejder for alle brancher

Gennem årene har jeg fået stor erfaring og viden om de forskellige typer plastmaterialer, som bruges i den galvaniske og kemiske industri.

Der er løbende kommet flere brancher til som f.eks. fødevarebranchen, landbrug, spildevand og en bred vifte af smede- og plastforarbejdnings firmaer, som jeg har hjulpet med mine kompetencer indenfor plastsvejsning.

Jeg er god til opgaver, som kræver en certificeret plastsvejser med erfaringen og kompetencerne i orden.

Plastbyg henvender sig både til industri, erhverv og private. Ingen opgaver er for store og slet ingen opgaver er for små eller vanskelige.

Har du nye udfordringer indenfor plastsvejsning tager jeg dem gerne op. Se referencer af det arbejde, jeg har udført her.

Plastbyg - Torben Nielsen
Torben Nielsen - Plastbyg